Вт, 2024-04-23, 10:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:17
ОБСЄ - 110 міжнародних експертів прибули на місце катастрофи "Боїнга-777"
Інші останні Надзвичайні новини

110 міжнародних експертів з Австралії, Нідерландів та Малайзії прибули на місце катастрофи "Боїнга-777" в Донецькій області.

Про це йдеться у Twitter-повідомленні ОБСЄ. Зазначається, що вони супроводжуються 9-ма членами моніторингової місії ОБСЄ в Україні (SMMU). Крім того, повідомляється, що на місці також задіяно 17 одиниць автомобільної техніки
 
Також у повідомленні відзначається, що сьогодні експерти мають зосередитися на пошуку останків пасажирів літака. Як повідомляв УНІАН, спостерігачі від ОБСЄ і група міжнародних експертів проводять роботи на місці катастрофи малайзійського пасажирського літака «Боїнг-777» у Донецькій області.
 
Напередодні групі експертів, через блокування терористами руху колони протягом певного періоду, вдалося попрацювати на місці падіння літака Boeing 777 короткий проміжок часу – лише півтори години.
 
Було проведено пошукову операцію у шести квадратах в районі населених пунктів Красний Луч, Петропавлівка, Московське. Знайдені особисті речі та документи загиблих (паспорти і фотоальбоми). На місце виїжджали 18 автомобілів та 124 експерти. Зараз група експертів з розслідування катастрофи Boeing 777 повернулась на базу дислокації у Соледарі.
 
Довідка УНІАН. 17 липня у небі над Донецькою областю підтримувані Росією терористи збили літак компанії Malaysia Airlines, що виконував рейс Амстердам - Куала-Лумпур. Літак був збитий із зенітно-ракетного комплексу «Бук». Всі 298 осіб, які були на борту, загинули.
 
Переважна більшість з них - 194 пасажири - були підданими Нідерландів. 43 особи, зокрема всі члени екіпажу, були громадянами Малайзії. 31 липня міжнародним експертам, які прибули з Нідерландів і Австралії, вперше вдалося потрапити на місце катастрофи літака.
 
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 808 | Додав: adminA | Теги: 110 міжнародних експертів, ОБСЄ, катастрофи Боїнга-777 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]