Пт, 2024-03-29, 01:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:55
Обшуки в "Укргазвидобуванні" пов'язані з законом про генпрокурора - Шабунін. ВІДЕО
Інші останні Політичні новини

Обшуки в офісі "Укргазвидобування" свідчать про те, що на засіданні парламенту 12 травня законопроект стосовно посади генпрокурора буде підтриманий депутатами.

Про це в коментарі "Громадському" заявив голова правління Центру протидії корупції Віталій Шабунін.

"Зважаючи на обшуки в "Укргазвидобуванні", я думаю, "Воля народу" проголосує повним складом", – сказав він.

Шабунін також представив свою версію пояснення зв’язку між обшуками в "Укргазвидобуванні" і голосування щодо законопроекту стосовно посади генпрокурора.

"Ще під час "коаліціади", коли шукали голоси пост-"регіональних" уламкових фракцій і груп, одним із "найжирніших" предметів торгів були "найжирніші" державні підприємства. Це підприємство є одне з найбільш "жирних". І є всі бажання посадити на це держпідприємство своїх людей. Я думаю, що сьогоднішні обшуки – це позитивний рекламний сигнал для цих фракцій, що треба підтримувати", – вважає голова правління Центру протидії корупції.

Нагадаємо, що в офісі "Укргазвидобування" працівники СБУ та "Альфи" проводили обшук, виконуючи доручення Генеральної прокуратури.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 701 | Додав: adminA | Теги: обшуки, закон про генпрокурора, Укргазвидобування, Шабунін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]