Чт, 2024-03-28, 15:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:21
Обшуки в Укрзалізниці у Генпрокуратурі назвали причину
Інші останні Кримінальні новини

У Генпрокуратурі назвали причину обшуків в Укрзалізниці

Генпрокуратура спільно із Службою безпеки проводять обшуки в офісі ПАТ "Укрзалізниця" у рамках розслідування справи щодо зловживань на підприємстві.

Про це повідомила у коментарі Укрінформу прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

"Працівники Генпрокуратури і Служби безпеки вилучають необхідні документи у приміщенні Укрзалізниці в рамках кримінальної справи, яка була порушена ще минулого року за фактом зловживань на підприємстві", - зазначила вона.

Сарган додала, що по завершенні слідчих дій ГПУ, у разі потреби, повідомить подробиці.

Як повідомляв Укрінформ, раніше в четвер в Укрзалізниці поінформували, що ГПУ і СБУ проводять у головному офісі ПАТ слідчі дії за раніше відкритими кримінальними провадженнями.

При цьому в Укрзалізниці запевнили, що керівництво підприємства створює всі необхідні умови для роботи представників правоохоронних органів, однак не уточнили, про які саме кримінальні провадження йдеться.

Тим часом в ГПУ раніше повідомляли, що розслідують, зокрема, кримінальну справу за фактом привласнення службовими особами ПАТ "Українська залізниця" коштів в особливо великих розмірах під час проведення у період 2015-2017 років закупівель скріплень рейкових.

У відомстві вважають, що впродовж 2015-2017 рр. Укрзалізницею укладались договори на закупівлю товарів за завідомо завищеними цінами.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 636 | Додав: adminA | Теги: Генпрокуратура, Укрзалізниця, обшуки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]