Пт, 2024-04-19, 07:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:15
Обстановка в зоні АТО покращилася: з ранку було 7 обстрілів. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Обстановка у зоні проведення антитерористичної операції порівняно з минулою добою стабілізувалася - зранку зафіксовано 7 обстрілів позицій українських військових. Про це повідомив речник АТО Сергій Жмурко.

"З опівночі активність ворога значно зменшилася та зафіксовано 7 обстрілів позицій Збройних сил України. Всі обстріли - на Донецькому напрямку", - наголосив він.

Водночас, за його словами, російські найманці продовжують нехтувати Мінськими угодами та вести вогонь із забороненої зброї. Зокрема, близько 9 години терористи відкрили неприцільний вогонь з мінометів калібру 120 мм та 82 мм та випустили у напрямку наших опорних пунктів у районі Авдіївки 90 мін. Крім того, о 13 годині з міномета калібру 82 мм бойовики чотирма мінами намагалися поцілити по позиціях поблизу Красногорівки.

Захисників шахти Бутівка та позиції "Зеніт" ворог обстріляв зі стрілецької зброї, а укріплення українських військ поблизу Невельського - з автоматичних гранатометів, додав Жмурко.

У зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу загинуло двоє українських військових, бойовики 37 разів обстріляли позиції сил АТО заявив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

Раніше повідомлялося, що в Донецькій області на контрольному посту в'їзду-виїзду "Мар'їнка" через обстріл тимчасово призупинено пропуск громадян і автомобілів. Сьогодні, 6 березня, КПВВ "Мар'їнка" відновив роботу після обстрілів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 860 | Додав: adminA | Теги: 7 обстрілів, зона АТО, Ранок, обстановка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]