Чт, 2024-03-28, 10:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:37
Обстріляли місію ОБСЄ, коли та зафіксувала гаубиці, російські найманці
Інші останні Надзвичайні новини

  Крім того, було збито безпілотник, який фіксував пересування важкої техніки.

Бойовики терористичної організації "ДНР" обстріляли представників спеціальної моніторингової місії, коли вони зафіксували дві самохідні гаубиці. Про це повідомив перший заступник голови місії ОБСЄ Александр Хуг у п'ятницю, 10 березня, під час брифінгу.

"Минулого тижня у п'ятницю, у Хрещатицькому, що наразі окуповане бойовиками, здійснили попереджувальні постріли поряд з патрулем СММ. В той час як спостерігачі зафіксували дві самохідні гаубиці, які розташовані з порушенням лінії відведення", - сказав Хуг.

Він розповів, що того ж дня у Ясинуватій збили безпілотник, ймовірно зі стрілецької зброї, коли той зафіксував пересування важкої техніки.

За словами Хуга, минулого тижня бойовики 22 рази перешкоджали місії ОБСЄ моніторити ситуацію на Донбасі.

Нагадаємо, 25 лютого неподалік населеного пункту Катеринівка члени незаконних збройних формувань ОРЛО здійснили збройну провокацію щодо представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

24 лютого поблизу Донецька патруль спостерігачів ОБСЄ обстріляли бойовики "ДНР" та відібрали безпілотник, який саме готувався до обстеження території.

Як повідомлялося, у зоні проведення антитерористичної операції три танкові снаряди бойовиків влучили у будинок в Авдіївці, де розташовується спостережний пост української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 662 | Додав: adminA | Теги: російські найманці, фіксація гаубиці, обстріл, Місія ОБСЄ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]