Чт, 2024-04-25, 08:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:07
Обурені пожежники облили піною і водою поліцейських в БельгіЇ
Інші останні Новини світу

Бельгійські пожежники протестували у п'ятницю в Брюсселі проти запропонованої федеральним урядом пенсійної реформи. Як передає РИА "Новости" з посиланням на місцеві ЗМІ, вони облили піною з вогнегасників поліцейських, які перекрили їм шлях.

Акція протесту зібрала близько 50-ти чоловік. Її учасники прибули на 15-ти пожежних машинах, з її допомогою вони також облили з брандспойта фасад однієї з урядових будівель.

Потім делегацію пожежних прийняли в уряді. Вони вимагають від влади, щоб їм, як і поліцейським, було надано право дострокового виходу на пенсію по досягненню 58 років. Урядовий варіант пенсійної реформи такої можливості не передбачає.

У Бельгії налічується близько 17 000 працівників пожежних частин

Зауважимо, що сьогодні, лише за тиждень до початку знаменитого щорічного карнавалу, поліція бразильського штату Ріо-де-Жанейро оголосила безстроковий страйк з вимогою підвищення зарплат.

Місцева влада розраховували уникнути страйків правоохоронних органів, підвищивши базову ставку оплати праці на 39%, однак, на думку поліцейських, навіть ця надбавка не компенсує триваюче багато років зниження зарплат.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1101 | Додав: adminA | Теги: пожежники облили піною і водою полі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]