Чт, 2024-04-18, 22:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:14
Обвалився автомобільний тунель в Японії, сім осіб вважаються зниклими безслідно
Інші останні Новини світу
Не менше п'яти людей залишаються заблокованими в тунелі на сході Японії в результаті обвалу, що стався в неділю вранці, з місця НП піднімається чорний дим, передає РИА "Новости" з посиланням на телеканал NHK.

Ще сім осіб наразі вважаються зниклими безслідно, повідомляють представники рятувальних служб.

Рятувальники виявили під завалами тунелю обгорілі тіла трьох людей.

Точна кількість жертв не уточнюється.

У тунелі залишаються як мінімум два заблоковані автомобілі, в яких є люди. Поки не відомо, чи живі вони.

Кореспондент каналу розповів, що він їхав по тунелю, коли він почав обвалюватися, і бачив автомобілі, що загорілися. Його власна машина сильно постраждала.

Обвал однієї із стін тунелю Сасаго на трасі Тюо в префектурі Яманаси стався близько 8.00 за місцевим часом. Як повідомили прибулі на місце співробітники місцевої поліції, за не підтвердженою наразі інформацією, в тунелі заблоковано декілька автомобілів, в яких знаходяться, як мінімум, п'ять осіб.

Близько 9.00 за місцевим часом з тунеля вдалося вибратися одній жінці, яку негайно відвезли в найближчий госпіталь. У госпіталь також потрапили ще дві жінки, яким раніше вдалося вибратися із заблокованого тунеля відразу ж після його обвалення.

За останніми даними, після обвалу породи в тунелі почалася пожежа. Співробітники протипожежної служби відзначають, що температура усередині тунеля надто висока, щоб фахівці могли приступити до гасіння.

Зруйнована приблизно 30-метрова ділянка тунеля Сансаго, загальна довжина якого перевищує чотири кілометри. За даними рятувальників, там обвалилася стеля і частина стіни.

В даний час ділянка траси, що сполучає Токіо із західною частиною Японії, між Оцуки і Кацунума, перекрита. Докладнішої інформації про інцидент наразі немає. Також немає повідомлень про стан потерпілих.

А нещодавно в центрі Варшави при будівництві гілки метро провалилися проїжджа частина і тротуар. Під землю на глибину два-три метри пішло дорожнє полотно площею 10 квадратних метрів. Також були пошкоджені газова труба і водопровід.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1000 | Додав: adminA | Теги: Японії .автомобільний тунель, сім осіб | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]