Сб, 2024-04-20, 03:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:33
Очевидний лідер з-поміж мажоритарників свого округу - Порошенко
Інші останні Новини з регіонів України
Кандидат-самовисуванець Петро Порошенко не залишає шансів своїм конкурентам на окрузі у Вінницькій області, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

За даними Центральної виборчої комісії, на одномандатному виборчому окрузі №12 після обробки 46,9% бюлетенів Порошенко набирає 73,3% голосів виборців.

Другим йде кандидат від ВО "Свобода" Володимир Базелюк (7,8%), третім - самовисуванець Борис Максимчук (4,9%).

Раніше повідомлялося, що нинішній міністр економіки України Петро Порошенко балотується в парламент як безпартійний самовисуванець по округу №12 у Вінницькій області, а в окрузі №16 кандидатом зареєстрований його батько - безпартійний самовисуванець, депутат Вінницької обласної ради, пенсіонер Олексій Порошенко. Але потім стало відомо, що батько Петра Порошенка відмовився від боротьби за депутатський мандат.

Як повідомлялося, вчора, 28 жовтня, в Україні пройшли вибори до Верховної Ради. За результатами підрахунку частини протоколів, у Верховну Раду сьомого скликання проходять п'ять партій: Партія регіонів, Об'єднана опозиція "Батьківщина", "УДАР Віталія Кличка", Комуністична партія України та Всеукраїнське об'єднання "Свобода".




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1115 | Додав: adminA | Теги: мажоритарників свого округу, Порошенко, лідер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]