Пт, 2024-03-29, 13:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:11
Одеса паралізована негодою ще відучора, в Україні оголосили штормове попередження
Інші останні Надзвичайні новини
За інформацією Гідрометцентру, 1 червня в Україні очікуються грози, в окремих районах град та шквали 17-22 м/с, у південній частині та центральних областях місцями 25-30 м/с; по всій Україні, крім Закарпаття та східних областей, місцями сильні зливи, пише УНН.

У зв'язку з цим ДАІ звертається до водіїв з проханням бути уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватися вимог Правил дорожнього руху.

"Якщо дощ такий сильний, що ви втрачаєте з поля зору транспорт, який рухається попереду, відмовтеся від продовження руху. В даному випадку рекомендується виїхати на узбіччя і зупинитися, обов'язково включивши при цьому аварійну світлову сигналізацію", - зазначили представники ДАІ.

"У дощ, а надто з настанням темряви, водіям і пішоходам рекомендується обов'язково виділити себе на дорозі. Водії повинні заздалегідь увімкнути на своїх автомобілях габаритні вогні, ближнє світло фар або протитуманні фари, а пішоходи - по можливості використовувати світлий одяг і світловідбивні елементи, що дозволить водіям здалеку їх побачити на дорозі і вжити відповідних заходів", - нагадали фахівці з безпеки дорожнього руху.

Центр Одеси практично паралізований після урагану. Більш як 200 будинків залишилися без світла

Після буревію в центрі Одеси практично паралізовано рух транспорту.

Обірвані дроти і дерева, що перегородили проїжджу частину, стали частиною міського пейзажу. У непроїжджому стані перебуває майже вся вулиця Осипова.

Крім того, через повалені дерева і великі гілки на окремих ділянках серйозно ускладнений проїзд по Катерининській, Буніна, Пастера, Льва Толстого, Маразліївській, Новосільського і багатьох інших вулицях.

За даними Одесаобленерго, удар стихії пошкодив близько 20 ліній електропостачання, внаслідок чого без електрики залишилися більш як 200 будинків у різних районах міста.

Як зазначив заступник директора підприємства, відновити енергопостачання міста вдасться лише до 2 червня. Над ліквідацією наслідків аварій на території міста працюють 29 бригад загальною чисельністю 83 особи.

Раніше в прес-службі Одеської міськради повідомили, що кількість потерпілих від буревію в Одесі станом на 10 годину ранку становить п'ять осіб.

Як повідомляється, під час шквального вітру сталося два випадки ураження електрострумом, зокрема один – зі смертельним наслідком. На вулиці Педагогічній, 18 від ураження струмом 48-річний чоловік загинув на місці.

Нагадаємо, в ніч проти суботи, 1 червня, на Одесу обрушився потужний шквальний вітер з дощем. Затопило низку вулиць, місто зупинилось у величезних заторах.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 953 | Додав: adminA | Теги: україна, штормове попередження, Одеса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]