Чт, 2024-04-25, 14:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:07
Одеса - "російське місто". Про це доводив чиновник з кулаками. ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини

Чиновник Одеської облдержадміністрації, директор департаменту з обслуговування іноземних представництв Анатолій Попов назвав Одесу "російським містом". Про це він заявив у четвер під будівлею обладміністрації в присутності журналістів, повідомляє "Погляд з Одеси".

Чиновник також неадекватно реагував на співробітників ЗМІ.

Він хапав за руки журналістку інтернет-видання "Майдан" Людмилу Ямщикова і заважав їй знімати відео про події під час акції противників скандального мовного законопроекту.

У відповідь на запитання журналіста, чи може працювати з дипломатичними місіями в українській держустанові чиновник, який вважає українське місто Одесу російським, співробітник облдержадміністрації махнув рукою і крикнув журналісту: "Пішов геть!"

Раніше мер Одеси Олексій Костусєв заявив, що в Одесі ліквідовано всі українські школи.

Костусєв наголосив, що "Одеса - це російськомовне місто, і наша культура, вона російськомовна".

"Якщо в Одеси відібрати російську мову, Одеса втратить самобутність, вона перестане бути Одесою. Великі наші одесити, великі письменники, ми знаємо всі їхні імена, вони творили, писали російською мовою", - нагадав мер.

Костусєв на першому засіданні нового виконавчого комітету Одеської міськради заборонив депутатам звертатися до нього українською мовою. Депутати одноголосно ухвалили рішення спілкуватися російською. До того ж мер зажадав, щоб документи міському голові подавали також тільки російською.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 1969 | Додав: admin | Теги: Анатолій Попов, Одеса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]