Чт, 2024-04-18, 08:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:02
Одещина досі бореться з негодою: обмежили рух авто
Інші останні Новини з регіонів України

Станом на 7 годину 12 січня автомобільних заторів унаслідок ускладнення погодних умов на території країни немає. Залишається частково обмежений рух на автодорозі Одеса - Рені та Кропивницький - Платонове. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"В Одеської області залишається обмеження руху усіх транспортних засобів на автодорозі Одеса - Рені (частково) та обмежено рух для великогабаритного автотранспорту на автошляху Кіровоград (Кропивницький ред.) - Платонове", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, з 11 січня заборонено рух автомобільного транспорту на окремих ділянках доріг загального користування державного та місцевого значення, на території 11 районів області, а саме: Арцизького, Біляївського, Білгород-Дністровського, Болградського, Кілійського, Лиманського, Ізмаїльського, Овідіопольського, Ренійського, Саратського, Татарбунарського районів.

Для забезпечення проїзду та розчистки автодоріг на території України залучено 1 тис. 91 одиницю техніки та 1 тис. 763 осіб, з яких від Укравтодору залучено 1024 одиниці техніки та 1529 осіб, від ДСНС - 67 одиниць техніки та 234 працівники особового складу.

Підрозділами ДСНС з 4 січня вивільнено із снігових заметів 2 тис. 13 автомобілів (за добу - 94 автомобілі), в яких перебувало 4 тис. 848 осіб (за добу - 149 осіб).

Ситуація щодо стану проїзду на автомобільних дорогах України перебуває на постійному контролі ДСНС.

За інформацією Міністерства інфраструктури, залізничні вокзали та аеропорти працюють у звичайному режимі.

У Василькові Київської області 12 січня о 21:50 рятувальники витягли тросом машину швидкої меддопомоги, яка застрягла в сніговому заметі, інформує також ДСНС.

Через складні погодні умови, що утруднюють проїзд автошляхами південних районів Одещини, керівництво Укрзалізниці запустило 11 січня додатковий рейс потяга Одеса - Ізмаїл. Про це повідомили Укрінформу в прес-центрі регіональної філії "Одеська залізниця".

"У зв’язку зі складними метеоумовами, закриттям траси Одеса - Рені одеські залізничники призначили додаткові рейси потяга №686 Одеса - Ізмаїл. Відповідно до затвердженого графіка руху, поїзд досі курсував двічі на тиждень. А відсьогодні потяг курсуватиме щоденно, до 21 січня включно, для перевезення всіх охочих пасажирів", - зазначили залізничники.

У прес-службі додали, що 6-8 січня під час заметів на трасі Одеса - Рені одеські залізничники вже пускали два додаткові рейси потяга №686 Одеса - Ізмаїл.

Нагадаємо, 11 січня повідомлялося, що до Одещини повернулася негода. Дороги перетворилися на суцільне місиво зі снігу та бруду, а вздовж тротуарів утворилися метрові замети.

"Рясний сніг сипав усю ніч. Комунальники запевняють, що снігоприбиральна техніка працює безперервно від вівторка. Вже висипали на дороги понад 3 тонни піщано-соляної суміші, але результату змогли досягти, лише коли обмежили в’їзд вантажівок до міста", - зазначається в повідомленні.

Рятувальники кажуть – на трасах області працюють понад 200 одиниць важкої техніки. Найпроблемніші ділянки – на дорогах до Рені та Кучургана.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 737 | Додав: adminA | Теги: Одещина, негода, рух авто | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]