Ср, 2024-04-24, 15:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:26
Одного з найбагатших співгромадян парагвайці обрали президентом
Інші останні Новини світу
Новим президентом Парагваю стане один з найбагатших людей країни - 56-річний бізнесмен, який представляє консервативні кола, Орасіо Картес. Згідно з попередніми офіційними результатами виборів, він набирає 45,92% голосів.

Оскільки відрив Картеса від найближчого суперника сягає вже близько 9%, голова Виборчого трибуналу Парагваю - Альберто Рамірес Самбоніні - вже оголосив його новим президентом країни, передає ИТАР-ТАСС.

За головного опонента Картеса - кандидата від правлячої Справжньої ліберально-радикальної партії Ефраїна Алегре - проголосували 36,85% громадян. Він вже визнав свою поразку, заявивши, що його прихильники провели власний підрахунок голосів, який теж вказує на перемогу його політичного опонента. За його словами, мова йде про різницю в 5-7% голосів.

Алегре привітав парагвайських громадян з високою виборчою активністю, підкресливши, що "народ зробив свій вибір, до якого треба ставитися з повагою".

Перемога Картеса знаменує собою повернення до влади, після п'ятирічної перерви, Національно-республіканської асоціації - партії "Колорадо", яка до поразки на попередніх виборах правила в Парагваї 61 рік поспіль.

56-річний Орасіо Картес вважається новачком у політиці, в яку він прийшов лише чотири роки тому, приєднавшись до партії "Колорадо", чий кандидат зазнав поразки на президентських виборах 2008 року.

Обраний президент обіцяє провести аграрну реформу, забезпечити економічне зростання, сприяючи залученню в Парагвай іноземних інвестицій.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 933 | Додав: adminA | Теги: найбагатший співгромадянин, парагвайці, президент | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]