Сб, 2024-04-20, 18:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 33 34 35 36 37 ... 62 63 »

 

 

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк сподівається на зміцнення парламентської коаліції внаслідок перемовин з її колишніми членами.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-02-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Кабінет міністрів України ухвалив постанову про запровадження правил етичної поведінки державних службовців. Про це у вівторок, 23 лютого, повідомляє прес-служба уряду.


 

Президент України Петро Порошенко вважає події в центрі Києва у другу річницю розстрілів активістів силовиками на Майдані Незалежності невдалою провокацією, організованою Росією.


 

Президент України Петро Порошенко заявив про неприпустимість зупинки розслідування злочинів часів Майдану з 1 березня через недосконалість законів та запевнив, що не допустить цього.


 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявляє, що необхідні переформатування коаліції та зміни в коаліційну угоду. Про це він заявив під час урядової наради в середу 17 лютого.


 

Президент України Петро Порошенко не підтримує ідею розпуску Верховної Ради, однак наголошує, що може скористатися цим правом у крайньому випадку.


 

 

Міністр освіти і науки України Сергій Квіт назвав розміщення портретів державних службовців у закладах освіти неприпустимим. Про це повідомляє прес-служба освітнього відомства.


 

Президент Петро Порошенко відмовився коментувати екстрене засідання уряду, яке відбулося минулого четверга 4 лютого. Про це він сказав журналістам, вийшовши з наради детективів Національного антикорупційного бюро України.


 

 

Завершився перший конкурс на рядових антикорупційних прокурорів. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє член конкурсної комісії Дарина Каленюк.


 

 

На позачерговому засідання уряду в четвер, 4 лютого, міністри, які раніше подали заяви про відставку, повідомили про готовність відкликати свої заяви.


 

 

Подавший в отставку министр экономразвития Айварас Абромавичус не хочет быть частью сложившейся системы в верхушке власти.


 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що Кабінет міністрів України і далі буде робити свою роботу, а "кого з депутатів це не влаштовує - нехай ініціює недовіру уряду".


 

 

Пріоритетом на 2016 рік стане відновлення економічного зростання. Про це йдеться у звіті Кабінету міністрів України, опублікованому на урядовому порталі.


 

 

КС визнав таким, що відповідає нормам ст. 157 і 158 Основного закону доопрацьований проект закону про внесення змін до Конституції, що стосується правосуддя.


 

 

Президент Петро Порошенко підписав Закон "Про позачергові вибори Криворізького міського голови", ухвалений Верховною Радою 23 грудня 2015 року.