Пт, 2024-03-29, 13:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 34 35 36 37 38 ... 62 63 »

 

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк доручив ліквідувати діючу в складі Державної фіскальної служби податкову міліцію і повністю демілітаризувати фіскальний орган.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-01-21| Інші останні новини

 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк ініціює 21 січня зустріч генерального прокурора України, глав Міністерства внутрішніх справ, СБУ, Національної поліції і нового антикорупційного прокурора для передачі їм першочергових справ проти корупціонерів.


 

Президент Петро Порошенко не вбачає конкурента у голові Одеської обласної держадміністрації Міхеїлі Саакашвілі. Про це він сказав на прес-конференції, відповідаючи на запитання про "електоральну загрозу" від екс-президента Грузії.


 

 

Зустріч із журналістами відбудеться у столичному Мистецькому Арсеналі. Захід анонсує прес-служба голови держави.


 

 

Президент Петро Порошенко провів зустріч з послами іноземних держав в Україні. Глава держави підбив підсумки подій та досягнень України в 2015 році та окреслив плани на поточний рік.


 

 

Вища кваліфікаційна комісія суддів України (ВККСУ) схвалила законопроект про внесення змін до Конституції України щодо судочинства.


 

Заступник голови Адміністрації президента України Олексій Філатов сподівається, що Конституційний Суд до кінця січня надасть позитивний висновок щодо законопроекту про внесення змін до Конституції в частині правосуддя.


 

Пятнадцатый год XXI века уходит в историю. Мы выстояли и сохранили страну. Стали не только старше, но и мудрее и сильнее... А главное – еще более едиными как народ, украинский народ.


 

 

Президент України Петро Порошенко підписав указ "Про відзначення в 2016 році Дня соборності України", повідомляється на офіційному сайті глави держави в середу.


 

Прем`єр-міністр України Арсеній Яценюк повідомив, що уряд затвердив і передав на підпис президенту щорічний цільовий план співробітництва Україна-НАТО. Про це він заявив 29 грудня під час прес-конференції за підсумками 2015 року.


 

Президент України Петро Порошенко підписав закон "Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації". Про це повідомляється на сайті Верховної Ради.


 

Президент України Петро Порошенко сьогодні, 23 грудня, виступив у Кнесеті. Глава української держави розповів парламентаріям Ізраїлю про злочини Росії в Криму та на Донбасі, а також зазначив цінність ізраїльського досвіду для успішного реформування України.


 

 

Прем`єр-міністр України Арсеній Яценюк привітав дипломатів з професійним світом - Днем дипломатичної служби України. Про це повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.


 

 

Президент Петро Порошенко чекає від Європейської Комісії 18 грудня оголошення принципового рішення щодо питання запровадження безвізового режиму між Україною та країнами Шенгенської зони.


 

 

Мітинги міліціонерів, що не пройшли атестацію, не зупинять реформу міліції, написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.