Чт, 2024-03-28, 20:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 36 37 38 39 40 ... 62 63 »

 

На Михайловскую площадь прибыл президент Украины Петр Порошенко и Секретарь СНБО Александр Турчинов.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-10-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

До 5 ноября будет сформирован штат новой киберполиции и начнется заключительный переходный этап выстраивания нового функционала киберполиции и переподготовки персонала.


 

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков оприлюднив список із 12 основних досягнень київської патрульної поліції. Відповідний запис він зробив на своїй сторінці в Facebook.


 

 

У Рівному сьогодні, 6 жовтня, о 9.00 стартує набір у нову патрульну поліцію. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Рівненській області.


 

Наступного тижня поліцейський патруль повністю замінить міліцію у аеропорту "Бориспіль" та на трасі "Київ – Бориспіль". Про це 4 жовтня у своєму блозі на Українській правді повідомив глава МВС Арсен Аваков.


 

"Нормандська четвірка" не підписувала жодних документів. Про це сказав президент України Петро Порошенко в інтерв'ю українським телеканалам 4 жовтня. За його словами, в Парижі обговорювалися терміни і кроки щодо прискорення та посилення імплементації Мінських угод.


 

Президент України Петро Порошенко у зв’язку з 74-ми роковинами трагедії Бабиного Яру заявляє, що необхідно докласти зусиль, щоб не допустити повторення злочинів тоталітаризму у майбутньому. Про це йдеться у зверненні глави держави до українського народу.


 

Верховна Ради України проголосувала за затвердження семи кандидатур до комісії з обрання Антикорупційного прокурора. За затвердження членів комісії для обрання Антикорупційного прокурора проголосувало 228 депутатів при 226 необхідних.


 

Президент Петро Порошенко привітав танкістів, у яких сьогодні професійне свято. Вітання з'явилося в Твіттері глави держави. "З Днем танкіста! Слава українським Героям!", - зазначив Порошенко.


 

Президент України Петро Порошенко допускає перегляд змісту проекту змін до Конституції України в частині децентралізації, якщо російська сторона не виконуватиме Мінських угод.


 

Петиція президенту України Петру Порошенку про призначення голови Одеської облдержадміністрації Михеїла Саакашвілі прем'єр-міністром набрала необхідні до розгляду 25 тисяч підписів. Документ розміщено на сайті глави держави.


 

Президент України Петро Порошенко заявляє, між прем`єр-міністром Арсенієм Яценюком і головою Одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі немає жодного особистісного конфлікту.


 

Кабінет Міністрів України призначив Олександра Завгороднього виконувачем обов’язків голови правління ПАТ "Українська залізниця". Про це 4 вересня під час брифінгу сказав міністр інфраструктури Андрій Пивоварський.


 

Президент України Петро Порошенко підписав ухвалений Верховною Радою в цю п'ятницю, 4 вересня, закон про проведення перших виборів в об'єднаних територіальних громадах 25 жовтня поточного року, повідомляє прес-служба глави держави.


 

Голова Одеської обласної держадміністрації Міхеіл Саакашвілі заявляє, що український уряд контролюють олігархи.