Пт, 2024-03-29, 13:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 38 39 40 41 42 ... 62 63 »

 

Сучасні Повітряні Сили як один із важливих гарантів цілісності і незалежності нашої держави надійно боронять повітряний простір України та є головним носієм бойового потенціалу українського війська.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-08-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Українські, а не радянські традиції, будуть впроваджені в систему військових звань, заявив президент України Петро Порошенко. Про це він сказав сьогодні, 27 липня, на зустрічі з "Волонтерським десантом" у Києві.


 

Президент України Петро Порошенко повідомив, що останні переговори в "нормандському форматі" принесли певний прогрес у контексті врегулювання ситуації на сході країни.


 

Президент Петро Порошенко помилував 30 засуджених у червні-липні. Про це на брифінгу в п'ятницю сказав глава департаменту з питань помилування Адміністрації президента Олександр Букалов.


 

Генеральна прокуратура України починає реорганізацію системи місцевих органів прокуратури шляхом проведення чесного і прозорого конкурсного відбору. Про це на прес-конференції заявив заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе.


 

Стартував перший етап відбору кандидатів на посади детективів Національного антикорупційного бюро України (НАБУ), в Бюро очікують, що повною мірою воно почне функціонувати з 1 жовтня.


 

Президент України Петро Порошенко висловив привітання на честь річниці успішного звільнення Слов'янська, Краматорська, Дружківки та Костянтинівки від окупації бойовиків, повідомила прес-служба глави держави в неділю вранці, 5 липня.


 

Верховна Рада України сьогодні, 2 липня, ухвалила подану президентом постанову про призначення Василя Грицака на посаду голови Служби безпеки України (реєстраційний №2204а). За це рішення проголосували 340 із 388 народних депутатів.


 

Президент Петро Порошенко вніс до Верховної Ради подання про призначення Василя Грицака головою СБУ. Згідно з інформацією на офіційному сайті ВР, подання зареєстровано сьогодні, 1 липня.


 

Конституції пишуться за письмовими столами, але Основними Законами вони стають тоді, коли спираються на історичний досвід народу, на уроки, які він виніс зі своєї боротьби. На цьому 28 червня 2015 року наголосив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.


 

Президент України Петро Порошенко запевняє, що за нинішньої парламентсько-президентської форми правління повноважень для нього абсолютно достатньо. Про це він заявив під час урочистих заходів в Києво-Могилянській академії.


 

В отношении деятельности Госавиаслужбы будет проведено расследование, в ходе которого глава службы Денис Антонюк будет отстранен от исполнения служебных обязанностей.


 

Голова Верховної Ради, голова Конституційної комісії Володимир Гройсман констатує, що 9 обласних рад і 2 військово-цивільні адміністрації затвердили перспективні плани об'єднання громад.


 

Президент Петро Порошенко у День скорботи і вшанування пам`яті жертв війни в Україні разом з ветеранами та військовослужбовцями-учасниками АТО вшанував пам`ять воїнів, які захищали державу в роки Другої світової війни.


 

Как сообщил посол по особым поручениям МИД Украины Дмитрий Кулеба, целью такой инициативы является "наказание обидчиков за незаконное содержание политических заключенных - таких, как Надежда Савченко и Олег Сенцов".