Чт, 2024-04-25, 06:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 39 40 41 42 43 ... 62 63 »

 

Голова Верховної Ради, голова Конституційної комісії Володимир Гройсман констатує, що 9 обласних рад і 2 військово-цивільні адміністрації затвердили перспективні плани об'єднання громад.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-06-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Президент Петро Порошенко у День скорботи і вшанування пам`яті жертв війни в Україні разом з ветеранами та військовослужбовцями-учасниками АТО вшанував пам`ять воїнів, які захищали державу в роки Другої світової війни.


 

Как сообщил посол по особым поручениям МИД Украины Дмитрий Кулеба, целью такой инициативы является "наказание обидчиков за незаконное содержание политических заключенных - таких, как Надежда Савченко и Олег Сенцов".


 

У своєму Twitter Порошенко з нагоди Дня медичного працівника написав: "Шана українським медикам за милосердя та благородне служіння! Вдячний за кожне врятоване життя".


 

Президент Петро Порошенко провів нараду з керівниками силових відомств і структур щодо невідкладних заходів для підвищення ефективності боротьби з корупцією, контрабандою та зловживаннями на митниці.


 

Президент України Петро Порошенко підписав указ, яким запровадив рішення Ради національної безпеки і оборони від 6 травня 2015 року "Про заходи щодо посилення боротьби зі злочинністю в Україні".


 

Голова СБУ Валентин Наливайченко не зізнається, чи погодився він очолити Службу зовнішньої розвідки на вимогу президента Петра Порошенка. Про це йшлося в розмові з журналістами перед будівлею головного слідчого управління Генпрокуратури у вівторок, 16 червня.


 

Президент України Петро Порошенко в четвер, 11 червня, повідомив, що призначив новим головою Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського. Глава держави представив Жебрівського активу Донецької області.


 

Верховна Рада України ухвалила урядовий закон про внесення змін до Закону "Про порядок допуску та умови перебування підрозділів збройних сил інших держав на території України" (№2953). За це рішення проголосували 240 народних депутатів.


 

Президент України Петро Порошенко обіцяє кадрові зміни в міграційній службі у зв'язку із ситуацією з виконання плану щодо запровадження безвізового режиму з країнами Євросоюзу.


 

Президент України Петро Порошенко доручив відповідним структурам посилити охорону голови Одеської обласної державної адміністрації, екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі. "Мене охороняє група підрозділу спеціального призначення. Тут більш посилена охорона, ніж була в Києві".


 

Дев'ять депутатів за півроку роботи Верховної Ради не зареєстрували жодного законопроекту та не внесли за весь час жодної постанови. Семеро з них не подали жодної поправки до законопроектів.


 

"Украина более 20 лет помогает всему миру в обеспечении мира и стабильности. Сегодня пришло время, когда Украина имеет право обратиться к Совету безопасности ООН для того, чтобы миротворческие подразделения ООН помогли нам в установлении мира".


 

Президент Петро Порошенко своїм Указом затвердив рішення Ради національної безпеки і оборони України від 6 травня 2015 року "Про Стратегію національної безпеки України". Про це повідомляє прес-служба глави держави.


 

Робоча група із забезпечення Конституційної реформи та верховенства права напрацювала 56 законопроектів для реалізації реформ, які необхідно ухвалити у Верховній Раді. 5 з них стосуються внесення змін до Конституції, а 43 треба прийняти вже цього року.