Пт, 2024-04-19, 10:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 40 41 42 43 44 ... 62 63 »

 

Шестнадцать украинских ветеранов Второй мировой войны первыми получили новую награду президента Украины – юбилейную медаль "70 лет Победы над нацизмом", сообщает в субботу, 9 мая, пресс-служба главы государства.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-05-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Україна сьогодні, 8 травня, разом з країнами Європи відзначає День пам'яті та примирення. Ця дата встановлена указом президента України "Про заходи з відзначення у 2015 році 70-ї річниці Перемоги над нацизмом в Європі і 70-ї річниці закінчення Другої світової війни".


 

На засіданні Ради національної безпеки і оборони рада схвалила Стратегію національної безпеки до 2020 року, яка є основним документом держави у сфері оборонного планування.


 

"Кабинет министров на внеочередном заседании 5 мая назначил Романа Насирова председателем Государственной фискальной службы. Согласно решению правительства, заместителями председателя ГФС стали Константин Ликарчук и Сергей Билан".


 

Экс-премьер-министр Словакии Микулаш Дзуринда станет советником Президента Украины Петра Порошенко. "Я принял приглашение Порошенко стать советником и надеюсь, мой опыт поможет вашей стране", - сказал Дзуринда.


 

Президент України Петро Порошенко підписав закон №307-VIII "Про внесення змін до ст. 2 закону України "Про загальну структуру і чисельність Служби безпеки України", згідно з яким загальна чисельність СБУ встановлюється у кількості 27 тис. осіб.


 

25 апреля двери Администрации президента откроются для простых украинцев. В здание, где работает Петр Порошенко, почти на часовую экскурсию по предварительной записи смогут попасть как украинцы, так и иностранцы.


 

Федерация футбола Украины, общим решением членов Исполкома, приняла решение подать в УЕФА заявку на проведение одного из следующих финалов Лиги чемпионов в Киеве.


 

Президент Петро Порошенко має намір найближчим часом подати до Верховної Ради законопроект про Національну поліцію. Про це він у п'ятницю 10 квітня повідомив після презентації Держпрограми реформування органів внутрішніх справ в Одеському державному університеті внутрішніх справ.


 

 

Президент України Петро Порошенко вкотре наголошує, що Україна чітко виконує режим припинення вогню, але в разі потреби дасть гідну відсіч агресору.


 

На внеочередном заседании правительства 4 апреля планируется рассмотреть блок вопросов, связанных с деятельностью МВД. Об этом заявил глава правительства Арсений Яценюк, открывая заседание Кабмина.


 

Президент Петро Порошенко провів зустріч з делегацією Палати представників Конгресу США, яка перебуває в Україні. Про це повідомляє прес-служба Глави держави.


 

Я хочу, чтобы эти средства, которые были украдены, вернули в Украину", - сказал генпрокурор. Шокин подчеркнул, что в ГПУ уже придумали законный путь возврата этих средств, но не уточнил, какой именно.


 

 

До відповідальності буде притягнений кожен, чиї дії підпадають під Кримінальний кодекс. Про це  заявив генеральний прокурор Віктор Шокін.


 

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков підкреслює, що оператори ринку охоронних структур прислухалися до його прохання роззброїтися. Охорону об'єктів, в тому числі, морських портів в Одесі, будуть нести співробітники Держслужби охорони МВС.