Пт, 2024-03-29, 12:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:39
Оголосила список кандидатів на виборах Партія зелених
Інші останні Політичні новини
Партія зелених України затвердила список кандидатів на виборах до Верховної Ради України. Відповідне рішення було прийнято сьогодні під час 22-го позачергового з’їзду ПЗУ в Києві. Очолив виборчий список ПЗУ голова партії, голова постійної комісії Київської міської ради з питань екологічної політики Денис Москаль, повідомляє офіційний сайт партії.

Також до першої п’ятірки виборчого списку увійшли заступник голови Партії зелених України, голова політради Сергій Курикін, член політради, голова ПЗУ 2009-2011 років Тетяна Кондратюк, голова Миколаївської обласної організації ПЗУ Сергій Літвак та член політради партії, голова ПЗУ в 1992-2006 роках Віталій Кононов.

"Ми свідомо не включали до першої п’ятірки "зірок" шоу-бізнесу, адже для нас найголовніше - це наша ідеологія. У списку Партії зелених України саме ті люди, котрі є послідовними прихильниками зеленої ідеології впродовж багатьох років", - зазначив Москаль.

Загалом у списку кандидатів у депутати Верховної Ради від Партії зелених України 96 осіб.

В Україні з 30 липня стартувала виборча кампанія з виборів до Верховної Ради, які відбудуться 28 жовтня. Раніше свій список кандидатів оприлюднила Об'єднана опозиція.

Також оприлюднила першу п'ятірку Компартія України.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1129 | Додав: adminA | Теги: кандидатів на виборах, Партія зелених | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]