Ср, 2024-04-24, 10:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:07
Охендовського у МВС вважають причетним до порушень виборчого законодавства
Інші останні Кримінальні новини

Радник голови МВС вважає голову ЦВК Михайла Охендовського причетним до порушень законодавства, через які не відбулися вибори, зокрема в Маріуполі. Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Іван Стойко, звітуючи щодо перебігу місцевих виборів, передає hromadske.tv.

"Там відбувались великі порушення і головою ТВК, зокрема в Маріуполі, і, на мій погляд, керівником Центрвиборчкому, який повинен був реагувати на це. Незалежно від статусу, від посади будуть всі допитані і вже крапку поставить слідство", - повідомив Стойко.

МВС вже порушило кримінальні провадження за фактом перешкоджання здійсненню виборчого права у Красноармійську і Сватовому.

Щодо Маріуполя, то станом на сьогодні провадження триває, справу занесено у єдиний реєстр досудових розслідувань, але статтю, за якою її мають класифікувати, ще не визначили.

Як повідомлялось, голова ЦВК Михайло Охендовський наполягає, що лише Верховна Рада має створити спеціальний юридичний механізм, щоб дати можливість виборцям Маріуполя та Красноармійська проголосувати на місцевих виборах, де ці вибори 25 жовтня було зірвано.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 813 | Додав: adminA | Теги: Охендовський, порушення виборчого законодавства, причетний, МВС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]