Пт, 2024-03-29, 04:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:46
Окупанти 109 разів за добу відкривали вогонь у зоні АТО
Інші останні Надзвичайні новини

У зоні АТО триває протистояння українських військ незаконним збройним формуванням.

Про це повідомив прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook.

Так, 3 серпня, з 18 години вечора і до опівночі бойовики і далі обстрілювали позиції українських військових з озброєння, що має бути відведено від лінії розмежування.

"Як і попередні дні, основна напруга зберігалася поблизу Донецька. Близько 19 години найманці двічі обстріляли Авдіївку зі 120-міліметрових мінометів. А з 22.10 і до опівночі вели мінометний вогонь по районах цього містечка, де немає сил АТО. Також близько 23 години окупанти тричі з танків били по наших опорних пунктах у Пісках", - йдеться у повідомленні штабу.

Також стало відомо, що під вогнем артилерії калібру 152 міліметри о 20 годині опинилося селище Водяне. О 22.30 зі 122-міліметрової артилерії і танків найманці били по Первомайському. Крім того, о 23.20 ворог зі 120-міліметрових мінометів бив по мирних будівлях у селищі Опитному.

На Артемівському напрямку близько опівночі під вогнем ворожої артилерії опинилося селище Санжарівка. В районі Маріуполя окупанти били по Старогнатівці з мінометів і артилерії калібру 152 міліметри.

Загалом упродовж вчорашньої доби, 3 серпня, незаконні збройні формування 109 разів порушили режим припинення вогню, наголосили у прес-центрі АТО.

"Після опівночі, 4 серпня, бойовики і надалі сконцентрували вогневу активність на Донеччині та били по селищах Опитне, Водяне, Авдіївка, Мар’їнка. А близько 1 години ночі неподалік селища Ленінське, що на Артемівському напрямку, точилося бойове зіткнення наших військ з ДРГ противника. В результаті вмілих дій бійців АТО найманці відступили", - повідомили у штабі.

Напередодні повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинули четверо військовослужбовців Збройних сил України. Крім того, в штабі АТО відзначали значне ускладнення ситуації на Донецькому і Маріупольському напрямках.

 

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 939 | Додав: adminA | Теги: окупанти, Вогонь, зона АТО, 109 разів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]