Чт, 2024-03-28, 14:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:31
Окупанти 14 разів відкривали прицільний вогонь - доба в ООС
Інші останні Надзвичайні новини

Доба в ООС: окупанти 14 разів відкривали прицільний вогонь

З опівночі 25 жовтня станом на 11.00 з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 3 прицільні обстріли, поранено одного військовослужбовця зі складу Об'єднаних сил.

Про це на брифінгу зауважив речник Міноборони Дмитро Гуцуляк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“З початку цієї доби станом на 11.00 з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 3 прицільні обстріли наших позицій”, - сказав Гуцуляк.

За його словами, бойовики застосовували гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю поблизу Авдіївки, Красногорівки та Гнутового.

“Захисники України кілька разів відкривали адекватний вогонь у відповідь з метою збереження життя та здоров'я особового складу”, - додав речник МОУ.

Він уточнив, що внаслідок бойових дій від початку поточної доби одного військовослужбовця зі складу Об'єднаних сил поранено.

“Нашого захисника евакуйованого до військового мобільного госпіталю. Стан здоров'я - задовільний”, - підкреслив Гуцуляк.

Речник Міноборони наголосив, що обстановка на лінії фронту є контрольованою українськими військовими зі складу Об'єднаних сил.

Також він уточнив, що минулої доби російсько-окупаційні війська здійснили 14 прицільних обстрілів оборонних позицій підрозділів Об'єднаних сил, з них на Донецькому напрямку - 9 обстрілів, на Луганському - 5 обстрілів.

Він зазначив з посиланням на дані розвідки Об'єднаних сил, що впродовж минулої доби було знищено трьох окупантів.

За його словами, минулої доби одного українського військового було поранено, його евакуювали до медичного закладу, де він отримує необхідну кваліфіковану допомогу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 866 | Додав: adminA | Теги: 14 разів, окупанти, доба ООС, Вогонь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]