Пт, 2024-04-26, 00:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

07:27
Окупанти б'ють по Авдіївці, Зайцевому і Пісках. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Протягом минулої доби бойовики в зоні АТО 61 раз обстріляли позиції сил АТО, в тому числі з забороненої зброї. Про це сьогодні зранку, 6 липня, прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 29 випадків ведення вогню з боку бойовиків. Зокрема, в Широкиному вони застосовували артсистеми калібру 152 мм, а також 120 і 82 мм міномети.

Крім цього, бойовики з 120 мм мінометів обстріляли українські позиції поблизу Гнутового. Поблизу Мар'їнки, Старогнатівки і Красногорівки терористи вели вогонь з різних видів стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку зафіксовано 29 обстрілів. Поблизу Майорського по українським силам бойовики випустили більше 30 мін з 120 мм мінометів. У Зайцевому терористи вели вогонь з 120 і 82 мм мінометів, гранатометів і стрілецької зброї. По Авдіївці та Луганському бойовики стріляли з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

На Луганщині доба пройшла відносно спокійно. Тут бойовики здійснили три неприцільних обстріли позицій сил АТО в районі Новоалександрівки.

Нагадаємо, 29 червня на ділянці Бахмут - Дебальцеве відбувся 10-годинний бій: окупанти зазнали серйозних втрат.

28 червня в результаті операції українських розвідників взято в полон 8 бойовиків.

Раніше українські військові розповіли, як окупанти маніпулюють режимом тиші.

А в штабі АТО повідомили про посилення обстрілів. "Інтенсивність вогню можна порівняти із ситуацією станом на серпень 2015 року", - зазначили там 23 червня.

ЗМІ: в Пісках загинули двоє українських військових

Внаслідок масованого обстрілу терористів у Пісках загинули двоє українських військових, ще шестеро отримали поранення. Про це повідомляє ТСН.

"Вибух – і була біла і тверда-тверда крейда. Така шматками, камінцями", - розповідають бійці про обстріл.

Масована навала тривала чотири години. Що саме застосовував ворог у своїх снарядах військові досі не знають.

Двоє українських оборонців загинули прямо на позиціях. Шістьох поранених довелось терміново евакуйовувати до шпиталів просто під ворожим вогнем.

Найімовірніше, по позиціях ЗСУ працювали два дивізіони ворожих самохідних 152-міліметрових артустановок.

Нагадаємо, 4 липня у зоні АТО Україна втратила трьох бійців, ще 13 були поранені.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 912 | Додав: adminA | Теги: Зайцеве, окупанти, Авдіївка, Піски | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]