Чт, 2024-03-28, 17:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:17
Окупанти б'ють з артилерії і безпілотників. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Порушення перемир’я фіксуються фактично вздовж усієї лінії розмежування, причому бойовики все частіше застосовують важке озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, пізно ввечері, 17 травня, на Маріупольському напрямку бойовики грубо порушили умови припинення вогню і понад годину обстрілювали з артилерійських систем калібру 152 мм позиції ЗСУ біля н.п. Славне.

На тому ж напрямку противник бив по укріпленнях сил АТО на підступах до Новотроїцького з 120-мм мінометів, неподалік Гранітного – з великокаліберних кулеметів, а в районі Павлополя – з гранатометів.

Не припиняються обстріли опорних пунктів сил АТО і в районі Авдіївки. Там бойовики вели вогонь з мінометів калібрів 82 мм та 120 мм, а також гранатометів та стрілецької зброї.

Неспокійно й на Луганщині. Там декілька разів під ворожий вогонь з гранатометів та великокаліберних кулеметів потрапили позиції ЗСУ біля Трьохізбенки та Станиці Луганської.

Минулої доби у повітряному просторі над підконтрольною ЗС Україні територією зафіксовано прольоти трьох ворожих БПЛА. Один з них – ударний, який бомбардував розташування одного з українських підрозділів вибуховими пристроями.

Напередодні повідомлялося, що бойовики за допомогою БПЛА скинули запалювальні кумулятивної дії гранати на територію тилового складу, віддаленого на 20 км від лінії фронту. Як повідомляє розвідка, Росія завезла на тимчасово окуповану територію Донецької області 1,2 млрд рублів.     

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 802 | Додав: adminA | Теги: окупанти, безпілотники, артилерія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]