Пт, 2024-04-19, 17:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:58
Окупанти били зі 122 калібру по Водяному та Гнутовому - доба в ООС
Інші останні Надзвичайні новини

Доба в ООС: окупанти били зі 122 калібру по Водяному та Гнутовому

Упродовж минулої доби ситуація в зоні ООС залишалася складною, проте контрольованою.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр штабу Операції Об'єднаних Сил.

"Інтенсивні бойові дії тривали на Луганському та Маріупільському напрямках. Російсько-окупаційні війська 27 разів порушували режим припинення вогню, з них вісім разів - застосовували заборонену Мінськими домовленостями зброю", - йдеться у повідомленні.

Напружена ситуація залишається в районі населеного пункту Новотошківське, що на Луганщині. Поряд зі стрілецькою зброєю та гранатометами, окупанти відкривали вогонь зі 122 мм артилерії та 120 мм мінометів.

На Донецькому напрямку ворог переважно застосовував стрілецьку зброю та гранатомети. Бої невисокої інтенсивності точилися на різних ділянках фронту. Зокрема, біля населених пунктів Верхньоторецьке, Авдіївка, Луганське та Зайцево ворог відкривав вогонь із гранатометів та великокаліберних кулеметів.

На Маріупольському напрямку в районах населених пунктів Водяне та Гнутово активні бойові дії розпочалися близько 18:00. Упродовж години противник вів вогонь з артилерії 122 калібру. Також по позиціях Об'єднаних Сил біля Лебединського ворог відкривав вогонь з мінометів калібром 120 мм. Захисники Маріуполя надійно утримували позиції та не дозволили окупантам покращити своє тактичне положення.

Упродовж поточної доби ворог двічі відкривав вогонь по українських захисниках у районі Новотошківського з мінометів 82 калібру, а також двічі обстріляв позиції біля Лебединського з гранатометів та стрілецької зброї.

Під час бойових дій за минулу добу втрат серед українських військ немає.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 793 | Додав: adminA | Теги: доба ООС, Гнутове, Водяне, 122 калібр, окупанти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]