Пт, 2024-03-29, 10:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:12
Окупанти гатять на всіх напрямках. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу в зоні проведення АТО бойовики 28 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил. Про це сьогодні зранку 25 листопада повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.

"З артилерії російсько-окупаційні війська обстріляли Новогригорівку. Міномети різних калібрів використовували на Маріупольському напрямку в районах Мар’їнки, Красногорівки, Новотроїцького, Широкиного, Гнутового, Славного та Водяного. Озброєння БМП – поблизу Старогнатівки", - йдеться в повідомленні.

На Луганському напрямку бойовики обстріляли з мінометів і гранатометів сили АТО поблизу Новозванівки, Кримського та Новоалександрівки. Зі стрілецької зброї були обстріляні Новоолександрівка, Станиця Луганська та Кримське.

На Донецькому напрямку з гранатометів різних систем бойовики вели вогонь по Авдіївці. В районі Опитного по силах АТО бив снайпер.

Нагадаємо, 21 вересня в Мінську було підписано Рамкове рішення Тристоронньої контактної групи із врегулювання ситуації на Донбасі про розведення сил і засобів на лінії розмежування. Документом передбачено розведення сил і засобів у Золотому, Петровському та Станиці Луганській.

1 жовтня розведення сил відбулося в Золотому, 7 жовтня відведення здійснено в Петровському, а 9 жовтня мало пройти в Станиці Луганській.

Разом з тим голова Луганської ОДА Юрій Гарбуз заявив, що заплановане на неділю, 9 жовтня, відведення підрозділів Збройних сил України в Станиці Луганській не відбудеться.

У штабі АТО заявили, що ватажки бойовиків ОРДЛО не бажають виконувати Рамкове рішення Тристоронньої контактної групи щодо розведення сил біля станиці Станиці Луганської. Пізніше, стало відомо, що мирну зону тут спробують створити, починаючи з 26 листопада.

17 листопада ОБСЄ зафіксувала рекордну з початку року кількість обстрілів на Донбасі.

Пункт пропуску "Мар'їнка" - під вогнем

Бойовики обстріляли у четвер контрольний пункт "Маріїнка" під час його роботи. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Учора знову незаконні збройні формування здійснили обстріл контрольного поста "Мар’їнка". Терористи відкрили вогонь зі стрілецької зброї о 15.30", - сказано в повідомленні.

"З метою збереження життя громадян та персоналу прикордонного відомства пропускні операції через КПВВ "Мар’їнка", що на дорожньому коридорі "Донецьк-Курахове", тимчасово призупинялися", - додали в повідомленні.

Станом на ранок п'ятниці, саме на цьому пункті пропуску перебуває найбільша кількість транспортних засобів для перетину лінії розмежування. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 836 | Додав: adminA | Теги: обстріл, окупанти, всі напрямки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]