Вт, 2024-03-19, 06:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:21
Окупанти обстрілюють Водяне з артилерії. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу в районі проведення антитерористичної операції з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 44 випадки відкриття вогню по позиціях сил АТО. Про це сьогодні зранку, 10 листопада, у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку ворог відкривав вогонь 25 разів, використовуючи стрілецьку зброю, гранатомети, озброєння БМП, а також 82- та 120-міліметрові міномети поблизу населених пунктів Павлопіль, Новотроїцьке, Широкине, Водяне, Красногорівка, Богданівка, Гнутове, Мар’їнка. В районі Широкиного, Павлополя та Богданівки працював снайпер. По Водяному ворог вів вогонь із 122-міліметрової артилерії.

На Луганському напрямку російсько-окупаційний контингент 14 разів з різних видів озброєння, включаючи міномети, обстріляв Новоолександрівку, Новозванівку, Кримське та Новотошківське.

На Донецькому – зафіксовано 5 обстрілів по Авдіївці та Луганському. Щоразу, окрім іншого озброєння, ворог застосовував заборонені Мінськими домовленостями міномети.

Нагадаємо, 21 вересня в Мінську було підписано Рамкове рішення Тристоронньої контактної групи із врегулювання ситуації на Донбасі про розведення сил і засобів на лінії розмежування. Документом передбачено розведення сил і засобів у Золотому, Петровському та Станиці Луганській.

1 жовтня розведення сил відбулося в Золотому, 7 жовтня відведення здійснено в Петровському, а 9 жовтня мало пройти в Станиці Луганській.

Разом з тим голова Луганської ОДА Юрій Гарбуз заявив, що заплановане на неділю, 9 жовтня, відведення підрозділів Збройних сил України в Станиці Луганській не відбудеться.

У штабі АТО заявили, що ватажки бойовиків ОРДЛО не бажають виконувати Рамкове рішення Тристоронньої контактної групи щодо розведення сил біля станиці Станиці Луганської.

3 листопада місія ОБСЄ повідомила, що ситуація на сході України значно погіршилася, а кількість обстрілів зросла на 40%. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 798 | Додав: adminA | Теги: обстріл, окупанти, Водяне, артилерія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]