Пт, 2024-04-19, 12:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:14
Окупанти подвоїли провокації проти сил АТО. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Минулої доби проросійські незаконні збройні формування 20 разів відкривали вогонь у напрямку українських позицій, що майже вдвічі більше, ніж попереднього дня.

Пре це повідомляє прес-центр АТО.

Зокрема, після 18.00 вчорашнього дня до опівночі найбільш активними бойовики були в районі Донецького аеропорту. "Вони 7 разів вели хаотичний вогонь з великокаліберних кулеметів по Пісках, один раз зі стрілецької зброї – по Опитному", - йдеться у повідомленні.

На Горлівсько-Світлодарській дузі з великокаліберних кулеметів окупанти неприцільно били в бік Луганського, двічі зі стрілецької зброї та гранатометів – по Зайцевому, зазначають у штабі АТО.

"На тій же ділянці фронту після опівночі бойовики невдало намагались спровокувати українських воїнів на порушення режиму "повної тиші", використавши станковий протитанковий гранатомет біля Зайцевого, стрілецьку зброю – біля Новгородського, ворожий великокаліберний кулемет хаотично бив в напрямку нашого опорного пункту за кілька кілометрів південніше Троїцького", - резюмують у прес-центрі АТО.

Зазначимо, напередодні спікер Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко заявив, що за перші дні 2016 року 13 бойовиків зі складу так званого "11-го окремого мотострілецького полку" бандформування "ДНР", що дислокуються в Макіївці, втекли з позицій в Донецькому аеропорту.

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України повідомляли, що ситуація в зоні проведення АТО залишається складною. За даними ГУР, противником скоєно 11 обстрілів зі стрілецької зброї і гранатометів, з них: п'ять - Троїцьке, Луганське, Новгородське (Слов'янський напрямок); чотирьох - шахта "Бутівка", Опитне (Донецький напрямок); дві - Широкине (Маріупольський напрямок).

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 746 | Додав: adminA | Теги: сили АТО, окупанти, провокації | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]