Чт, 2024-04-25, 22:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:37
Окупанти посилюють повітряну розвідку. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

  За минулу добу бойовики 22 рази обстріляли позиції сил АТО. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

"Зі сторони тимчасово окупованого Донецька та його околиць бойовики з мінометів калібрів 120 мм та 82 мм, а також автоматичних станкових гранатометів вели вогонь по наших опорних пунктах в районі Красногорівки та південніше Авдіївки. Біля Мар’їнки ворог застосовував проти українських воїнів гранатомети та снайперів", - йдеться в повідомленні.

На Маріупольському напрямку під вогонь бойовиків з 120-мм мінометів потрапили українські позиції неподалік населеного пункту Березове-2.

На Луганщині, в районі Новотошківського, терористи обстрілювали позиції сил АТО з автоматичного станкового гранатомета.

"Противник активізував ведення розвідки. Минулої доби зафіксовано прольоти декількох ворожих БПЛА", - заявили в штабі АТО.

Напередодні в штабі повідомляли, що біля Авдіївки сили АТО відбили напад ворожої диверсійно-розвідувальної групи. Зазначалося також, що ворог знову активно використовує міномети - на одному лише Донецькому напрямку окупанти в сторону позицій українських військовослужбовців випустили близько 50 мін різного калібру.

Відзначимо, українська розвідка зафіксувала чергові факти поставок на Донбас з території Росії озброєння і військової техніки, паливно-мастильних матеріалів. Так, в Іловайськ прибув ешелон з військовою технікою (три танки, двi 122-міліметрових РСЗВ "Град", дві САУ) і дизельним паливом (350 тонн), в Харцизьк - ешелон з військовою технікою (вісім танків Т-72, ​​чотири БМП- 2, чотири БМД-2, шість 122-міліметрових гаубиць Д-30). 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 817 | Додав: adminA | Теги: окупанти, повітряна розвідка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]