Чт, 2024-03-28, 13:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:58
Окупанти пожвавилися біля Маріуполя. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою - за минулу добу бойовики 71 раз відкривали вогонь по опорних пунктах ВСУ.

Про це прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook.

"Дедалі частіше при обстрілі позицій українських військових проросійські бойовики використовують міномети. Лише протягом минулої доби противник 20 разів застосовував саме цей вид озброєння", - йдеться в повідомленні.

Так під мінометний вогонь бойовиків потрапили українські опорні пункти в Красногорівці, Пісках, Талаківці, Майорську і Зайцевому. У Зайцевому і Красногорівці бойовики застосували міномети калібру 120 мм.

З гранатометів і стрілецької зброї бойовики відкривали вогонь по укріпленнях сил АТО в Новотроїцькому, Мар'їнці, Авдіївці, Новгородському, Опитному, Пісках і на шахті Бутівка.

Опорні пункти сил АТО в Луганському терористи обстріляли з великокаліберних кулеметів і протитанкового ракетного комплексу.

На Маріупольському напрямку неподалік Гнутового відбувся бій. Тут бойовики застосовували міномети і стрілецьку зброя.

У Широкино бойовики обстріляли українські позиції зі стрілецької зброї.

У штабі АТО підкреслили, що в районі Широкино, а також на інших ділянках українські військові змушені були відкрити вогонь у відповідь.

Нагадаємо, 13-14 лютого в районі Мар'їнки і Красногоровки склалася особливо напружена ситуація. У першій половині дня неподалік від Мар'їнки відбулося бойове зіткнення, і через постійні обстріли був закрыт Контрольно-пропускний пункт.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 780 | Додав: adminA | Теги: окупанти, Маріуполь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]