Сб, 2024-04-20, 15:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:48
Окупанти з важкої артилерії "поливають" Луганське. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Упродовж минулої доби зафіксовано 58 випадків відкриття вогню бойовиками, з них 34 на Донецькому, 17 на Маріупольському та 7 - на Луганському напрямках. Про це сьогодні зранку, 1 липня, у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зокрема, на Донецькому напрямку зі стрілецької зброї та гранатометів противник вів вогонь по українських військах під Авдіївкою, Верхньоторецьким, Новгородським, Майорським та Зайцевим.

Зі 120-мм мінометів окупанти стріляли по укріпленнях ЗСУ у Троїцькому та Луганському. Крім цього, у Луганському ворог здійснив 15 пострілів із 152-мм артилерії.

На Маріупольському напрямку під ворожий вогонь з 82-мм мінометів потрапили позиції сил АТО у Березовому, Новотроїцькому та Красногорівці.

На Луганщині супротивник хаотично обстрілював позиції українських військових з 122-мм артилерії під Новозванівкою та Новоолександрівкою, а під Кримським – із зенітної установки.

Нагадаємо, 29 червня на ділянці Бахмут - Дебальцеве відбувся 10-годинний бій: окупанти зазнали серйозних втрат.

28 червня в результаті операції українських розвідників взято в полон 8 бойовиків.

Раніше українські військові розповіли, як окупанти маніпулюють режимом тиші.

А в штабі АТО повідомили про посилення обстрілів. "Інтенсивність вогню можна порівняти із ситуацією станом на серпень 2015 року", - зазначили там 23 червня.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 883 | Додав: adminA | Теги: Луганське, окупанти, важка артилерія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]