Ср, 2024-04-24, 09:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:44
Окупанти знизили кількість обстрілів до 67. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

В зоні АТО вже декілька днів спостерігається зниження динаміки збройних провокацій зі сторони незаконних збройних формувань. Противник суттєво зменшив кількість обстрілів позицій українських військ з озброєння, калібр якого перевищує 100 міліметрів, і застосовує переважно стрілецьку зброю. Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

При цьому найбільшу активність бойовики й надалі виявляють на Донецькому напрямкові. Так, минулої доби, з 18-ї години й до опівночі, ворог практично весь час обстрілював із гранатометів, стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів наші позиції у селищах Мар’їнка, Опитне, Піски. Близько 19-ї години найманці двічі з 82-міліметрових мінометів били по силах АТО в Красногорівці. А близько 9-ї вечора і майже опівночі окупанти з озброєння БМП вели вогонь по наших опорних пунктах в Опитному.

На Луганщині, майже о 20 годині, бандформування обстріляли з гранатометів, зенітної установки українських бійців у селищі Щастя.

Поблизу Маріуполя, о 18.05, з мінометів калібру 82 міліметри злочинці били по Старогнатівці.

Загалом упродовж минулої доби російсько-терористичні війська порушили режим припинення вогню 67 разів. Двічі найманці застосовували артилерію, 15 разів - міномети, 1 – реактивні системи залпового вогню, 65 – гранатомети і стрілецьку зброю.

Після опівночі, 20 серпня, бандформування продовжили вогневу активність поблизу Донецька.

Відзначимо, напередодні а штабі АТО повідомляли, що терористи знизили кількість обстрілів. Зокрема, було повідомлено, що на лінії зіткнення від Дзержинська до Ясинуватої вчора ворог вогонь не відкривав. Минулу добу в зоні проведення АТО пройшли без смертельних втрат серед українських військовослужбовців, проте троє воїнів отримали поранення.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 850 | Додав: adminA | Теги: 67, окупанти, кількість обстрілів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]