Вт, 2024-03-19, 07:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:00
Олланд - Франція залишається на боці України в пошуках формули вирішення конфлікту на Донбасі
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Президент Франції Франсуа Олланд привітав президента України Петра Порошенка з нагоди 25-ї річниці Незалежності України та наголосив, що Франція залишається на боці України в пошуках постійної формули вирішення конфлікту на сході країни.

Про це повідомляє прес-служба голови української держави у вівторок 23 серпня.

"Вам відомо про відданість Франції, а так само і Європейського Союзу, суверенітету і територіальної цілісності України в міжнародно визнаних кордонах і дотриманні взятих міжнародних зобов'язань", - зазначив Олланд.

Президент Франції наголосив, що Париж вітає вже розпочаті в Україні структурні реформи, а також настрій українського керівництва на їх продовження і ефективне впровадження.

"Не дивлячись на весь тиск і кризи, які спіткали її, Україні вдалося зміцнити свою незалежність і утвердитися як актор першого плану на європейській сцені і світовому рівні. З цієї нагоди, я адресую всьому українському народові побажання миру і процвітання", - йдеться в привітанні Олланда .

Президент Франції побажав подальшого зміцнення дружніх і довірчих зв'язків між двома країнами.

Як повідомлялося, раніше українців привітав з Днем Незалежності президент США Барак Обама.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 757 | Додав: adminA | Теги: Донбас, вирішення конфлікту, Франція, україна, Олланд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]