Ср, 2024-04-17, 00:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:41
"Оновив" керівника Центр Довженка
Інші останні Культурні новини

Міністерство культури оголосило результати конкурсу на посаду генерального директора Національного центру Олександра Довженка.

Як повідомляється у вівторок 12 січня на сайті відомства, конкурсна комісія визначила переможцем конкурсу Івана Козленка.

Всього в конкурсі взяло участь дві людини – власне, колишній директор Центру Довженка і колишній співробітник Центру Сергій Бей-Безпалько. Комісія розглянула конкурсні проекти кандидатів і визнала найкращим проект Козленка.

Іван Козленко обіймав посаду директора Центру Довженка протягом року. У грудні 2015 року його контракт закінчився і на посаду був оголошений конкурс.

Нагадаємо, наприкінці минулого року закінчився контракт у ще одного директора національного закладу культури - Марії Задорожної, яка очолювала Національний художній музей України. Виконуючою обов'язки директора призначено головний зберігач Юлія Литвинець, але конкурс на посаду поки що не оголошено.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 728 | Додав: adminA | Теги: керівник, оновлення, Центр Довженка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]