Чт, 2024-03-28, 22:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:36
Опалення заміських будинків
Інші останні Новини України

Опалення приміщення, особливо заміського будинку, - завдання не з простих, і виконати його самостійно не кожному під силу. Найкращим рішенням буде замовлення послуги "Опалення заміського будинку під ключ". Вам залишається вибрати відповідний котел опалення, в Інтернеті, а фахівці підберуть і встановлять необхідне обладнання.

Вибір опалювальної системи визначається наступними факторами: місцем розташування будинку, наявністю комунікацій, розміром бюджету угоди. Якщо ваш будинок підключений до газової розв'язки, то найкращим рішенням буде установка газової опалювальної системи. Електричне опалення або системи, що працюють на твердому паливі, більше придатні для дачної ділянки. Більше детальніше про сучасні системи опалення ви можете дізнатися, якщо відвідаєте спеціалізований сайт https://teplovam.ua/.

Види опалювальних систем

Система газового опалення. Такі системи є найбільш популярними через цілу низку переваг. Одна з них - мінімальна вартість газового палива. Завдяки цьому досить дороге обладнання, в тому числі котли, окупається досить швидко. Дана система включає в себе газовий котел, радіатори і газові труби.

Система електричного опалення. У районах, де відсутня централізована газифікація, самим раціональним рішенням стане установка електричної системи опалення. Зараз всі дачні селища оснащені лініями електропередач. Крім того, котел такої системи має невеликі розміри, що також важливо для дачних будинків. За допомогою керуючого блоку власник може легко регулювати температуру в приміщенні.

Система опалення на твердому паливі. Якщо ж ви бажаєте мати повністю автономну опалювальну систему, то вашим вибором стане система, яка працює на твердому паливі - дровах, вугіллі, торфі або пелетах. Сучасні технології можуть запропонувати системи, що працюють практично без участі людини: завантаження і розподіл палива, а також очищення системи відбуваються автоматично.

Системи водяного опалення. Вода визнана кращим теплоносієм в опалювальних системах, які мають котли, що працюють на електриці або твердому паливі. Нагрівання приміщення відбувається за допомогою подачі гарячої води в радіатори. Інтенсивність нагрівання можна легко регулювати, якщо встановити в радіатори спеціальні терморегулятори.

Система "теплих підлог". Цей вид опалення вважається самим економічним і зручним, адже для установки системи теплих підлог не буде потрібно виділення додаткового місця під опалювальні котли. Практично все обладнання монтується під підлогове покриття. Нагрівальні елементи охоплюють всю площу приміщення за винятком областей, де стоять прилеглі до підлоги меблі. Знизу обов'язково прокладається теплоізоляційний матеріал.

Інфрачервоні обігрівачі. Останнім часом все більшої популярності набирає вид опалення приміщень за допомогою ІЧ-променів. Інфрачервоні обігрівачі - прості, зручні і компактні пристрої. Їхньою вигідною відмінністю від інших приладів є принцип дії. ІЧ-промені нагрівають не повітря в приміщенні, а не предмети і меблі. Такий вид обігріву абсолютно безпечний для людей і домашніх тварин.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 1030 | Додав: admin | Теги: опалення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]