Чт, 2024-04-25, 01:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:56
Опинилася в реанімації після розмови з владою власниця білборда "бабусі з котом"
Інші останні Політичні новини

Власниця рекламного агентства, що розмістило бігборд із бабусею й котом, потрапила до реанімації.

Про це пише інтернет-видання Дніпродзержинськ online з посиланням на автора бігборда опозиціонера Максима Голосного.

"Насамперед хочу сказати, що директора РА "Апельсин" Наталю (власника бігборда) після вчорашньої телефонної розмови з високопоставленим чиновником відвезли в реанімацію", - розповів Голосной.

"Із учорашнього дня вона офіційно на лікарняному - мені дуже шкода, що так трапилося. Але це реалії, які сьогодні мають місце: для цієї влади немає моральних принципів, немає закону - убивай, каліч, залякуй, але досягай своєї мети", - додав він.

"Ви подивіться, у Партії Регіонів – сотні площин тільки в нашому місті, з яких вона мовить про стабільність, що наступила, і благополуччя. У нас - усього ОДИН, з якого ми хоч і з гумором, але говоримо правду", - зазначив Голосной.

"І за нього вже постраждали й піддалися небезпеці життя кількох людей! Подивіться, яка реакція на єдиний баннер - негайно зірвати, заклеїти, залякати! Невже вони думають, що люди й без цього не дізнаються правду? Це ганьба, ганьба на всю Україну!" - додав він.

"Наші послання до людей із цього бігборда - це не піар, це спроба розбудити наше суспільство. І поки я "в строю", я не залишу спроб це зробити", - відзначив Голосной.

Сам Голосной є головою Єлизаветівської сільської ради й балотується в парламент по одному з мажоритарних округів. За його словами, після того, як він був зареєстрований кандидатом, його оголосили в розшук, але обвинувачення не пред'явлені.

Він вважає, що справа пов'язана з реєстрацією кандидатом у депутати й із кримінальними справами, які Голосной ініціював проти начальника дніпропетровської обласної міліції.

Як раніше повідомлялося, губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул вимагав зняти білборди, які агітують проти діючої влади, - у тому числі й рекламний плакат з пенсіонеркою й котом.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1267 | Додав: adminA | Теги: білборда бабусі з котом, розмови з владою, реанімації | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]