Сб, 2024-04-20, 05:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:26
Опозиція заблокували Київраду. Яценюк побився з "Беркутом"
Інші останні Столичні новини - новини Києва
Народні депутати від ВО "Свобода", "Батьківщини" і "УДАРу" заблокували трибуну Київради. Біля трибуни знаходяться близько 20 депутатів, зокрема, Арсеній Яценюк, Андрій Іллєнко, Ігор Мірошниченко, Олександра Кужель, Микола Княжицький. Секретар Київради Галина Герега знаходиться у президії.

До неї піднялися близько 20 народних депутатів від "Свободи", а також представники Партії регіонів, у тому числі Інна Богословська, повідомляє УНІАН.

Також повідомляється, що Яценюку під час штовханини біля приміщення Київради розбили окуляри. Про це розповів журналістам сам Яценюк.

"Вони зігнали сюди весь "Беркут", захищаючи своїх народних депутатів. Один здоровий лоб, десь метра два з гаком, зловив дівчину, тому довелося з ним потягатися. Дівчину він відпустив, але окуляри постраждали", - сказав Яценюк.

30 травня Конституційний Суд України оприлюднив рішення, за яким наступні вибори до місцевих рад, нинішній склад яких був обраний на позачергових виборах, а також вибори сільських, селищних та міських голів, чиї безпосередні попередники були обрані на позачергових виборах, відбудуться одночасно на всій території України в останню неділю жовтня п'ятого року повноважень рад та сільських, селищних, а також міських голів, обраних на чергових виборах 31 жовтня 2010 року.

Законодавчо визначений чотирирічний термін повноважень депутатів Київської міськради закінчився 2 червня 2013 р. Однак, щоб провести вибори депутатів наступного скликання, потрібно рішення Верховної Ради України.

У Верховній Раді було зареєстровано проект постанови №2175а, ініційований народними депутатами від "Батьківщини", яким пропонується призначити вибори мера Києва і депутатів Київради на 27 жовтня 2013 року.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 933 | Додав: adminA | Теги: Беркутом, Київраду, опозиція, Яценюк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]