Пт, 2024-04-19, 20:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:11
Опозиція звинуватила владу в порушенні перемир'я
Інші останні Надзвичайні новини
Лідери опозиції Арсеній Яценюк ("Батьківщина"), Віталій Кличко ("УДАР") та Олег Тягнибок ("Свобода") зустрілися з міністром закордонних справ Німеччини Франком-Вальтером Штайнмайером, главою МЗС Франції Лораном Фабіусом і главою МЗС Польщі Радославом Сікорскі.

"Щойно закінчилася зустріч лідерів опозиції з міністрами закордонних справ Польщі, Німеччини і Франції", - повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" прес-секретар Яценюка Ольга Лаппо.

Лаппо розповіла, що сторони обговорили шляхи , за допомогою яких можливе припинення кровопролиття і припинення подальшої ескалації конфлікту в країні.

"Єдиний шлях, як це зробити - створити демілітаризовану зону і перевести конфлікт з вулиці до парламенту", - підкреслив Яценюк.

У той же час, лідер партії "УДАР" Кличко заявив, що в тому, що зараз відбувається у центрі Києва, винна влада і підкреслив, що єдиним способом зупинити кровопролиття є "повна відставка влади".

"Було оголошено перемир'я. Порушив його "Беркут", який намагався спалити Консерваторію ... Після цього перемир'я закінчилося", - процитувала Кличко його прес-секретар Оксана Зінов'єва.

Лідер "УДАР" також підкреслив, що протестуючі "мирно простояли ніч, але їх обдурили".

Нагадаємо, 19 лютого, о 23.15 влада пообіцяла, що штурму Майдану, який нею планувався, не буде, оголошено перемир’я. Про це повідомив Арсеній Яценюк по завершенні зустрічі трьох лідерів опозиції з президентом для врегулювання суспільно-політичної кризи в Україні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 924 | Додав: adminA | Теги: владу в порушенні перемир'я, опозиція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]