Пт, 2024-03-29, 14:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:52
Опозиції Тимошенко передала план повалення Януковича
Інші останні Політичні новини
Вже восьмий день на знак солідарності із учасниками Євромайдану голодує Юлія Тимошенко. Про це 2 грудня після візиту до Тимошенко у лікарні Укрзалізниці в Харкові повідомила її донька Євгенія, передає 5-й канал.

За її словами, екс-прем’єрка закликає українців підтримувати опозицію, а також звертається до європейських лідерів із проханням не дати часу Віктору Януковичу збудувати диктатуру в Україні.

Євгенія Тимошенко сказала: "Сьогодні вона передала свої пропозиції до дій, до плану дій опозиції та порадила, як зробити так, щоб мирне повстання стало переможним. Також вона хоче звернутися до лідерів Європейського союзу, лідерів демократичного світу та закликає їх не давати часу та шансу Януковичу зараз збудувати свою диктатуру та підтримати опозиційні сили зараз. Зараз я теж закликаю спільноти демократичні не залишати мою маму у в’язниці як заручника режиму та продовжувати стежити за її долею".

30 листопада Тимошенко закликала українців залишатися на площах, поки мирним способом не буде повалений "існуючий режим".



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 904 | Додав: adminA | Теги: план повалення Януковича, опозиції, тимошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]