Сб, 2024-04-20, 05:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:07
Опозицію чоловік Тимошенко закликав "не загравати із владою"
Інші останні Політичні новини
Міжнародна громадська організація "Батьківщина", яку очолює чоловік екс-прем’єрки Олександр Тимошенко, закликала українську опозицію "не загравати із владою". Про це йдеться у її офіційній заяві.

"Ми закликаємо українську опозицію не просто декларувати свою опозиційну діяльність, не вести підкилимну кампанію співпраці та загравати з владою, а на ділі стати справжнім рупором свободи і демократії в Україні, оголосити повний бойкот цьому режиму", - сказано в листі.

Акт непокори Тимошенко, як підкреслили у МГО "Батьківщина", став для усіх свідомих українців "закликом до боротьби з режимом Януковича", для опозиції – закликом, щоб "позбутися своєї меншовартості та прагнення тихого місця роботи в комітетах та керівних посадах у парламенті".

У документі міститься заклик до міжнародної громадськості оголосити бойкот українській владі.

"Ми просимо міжнародну громадськість світу оголосити повний бойкот українській владі, яка до цього часу бореться зі своїми політичними опонентами через ув’язнення лідерів опозиції, утиски свободи слова та ущемлення демократії", - сказано в заяві.

"Ми закликаємо громадські організації світу, уряди країн солідаризуватися та приєднатися до оголошеної Юлією Тимошенко акції протесту - акції громадянської непокори", - йдеться у листі.

У МГО "Батьківщина" наголосили, що політичні репресії в Україні мають бути припинені, лідери опозиції Юлія Тимошенко та Юрій Луценко мають бути звільнені, і всі "політичні в’язні мають бути реабілітовані".

Як відомо, 8 січня Тимошенко оголосила акцію громадянської непокори й сповістила про це у відкритому листі, оприлюдненому її захисником Сергієм Власенком. У своєму листі Тимошенко заявила, що не повернеться в тюремну палату, поки там не буде знято відеокамери спостереження. Сьогодні (9 січня) з'явилася інформація про те, що Тимошенко провела ніч у душовій.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1023 | Додав: adminA | Теги: Чоловік Тимошенко, не загравати із владою | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]