Чт, 2024-04-25, 16:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:50
Опубліковано список книг, заборонених до ввезення в Україну
Інші останні Кримінальні новини

Державний комітет телебачення і радіомовлення (Держкомтелерадіо) опублікував список з 38 книг, щодо яких ухвалено рішення про заборону їх до ввезення на територію України, повідомляє прес-служба відомства.

Як раніше заявляв перший заступник глави відомства Богдан Червак, ці заходи "продиктовані необхідністю запобігти застосуванню Російською Федерацією проти громадян України методів інформаційної війни і дезінформації, поширенню ідеології людиноненависництва, фашизму, ксенофобії і сепаратизму".

У список, зокрема, потрапили книги донецького письменника-фантаста Федора Березіна, який обіймає керівні посади в самопроголошеній "ДНР", - "Війна 2010. Український фронт" (2009 рік) і "Український фронт. Червоні зірки над Майданом" (2014).

Далі у списку йде книга Георгія Савицького "Поле бою - Україна. Зламаний тризуб" і твір Гліба Боброва "Україна в огні".

У списку також книги філософа, політолога і соціолога Олександра Дугіна "Україна. Моя війна. Геополітичний щоденник" і "Євразійський реванш Росії".

Також до списку потрапили такі книжки, як: "Київ капут" Едуарда Лимонова, "Українська катастрофа. Від американської агресії до світової війни?" - радника президента Росії Сергія Глазьєва і багато подібних.

Раніше повідомлялося, що Державний комітет телебачення і радіомовлення просив Державну фіскальну службу внести до Переліку товарів, заборонених до ввезення на митну територію України, книжкові видання антиукраїнського змісту.

Раніше Міністерство культури України підготувало список зі 117 російських артистів, які становлять загрозу національній безпеці.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 917 | Додав: adminA | Теги: заборонених, ввезення, україна, список книг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]