Чт, 2024-03-28, 14:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:20
Опублікувала кодекс поведінки для депутатів та чиновників прем'єр Британії
Інші останні Новини Європейського Союзу

Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза ​​Мей опублікувала кодекс поведінки для всіх депутатів її партії та партійних чиновників.

Про це повідомляє Reuters.

У п'ятницю Мей оприлюднила кодекс поведінки на сайті Консервативної партії, детально виклавши очікувані стандарти від обраних і призначених членів партії, процедуру порушення цих стандартів та визначень партії щодо дискримінації, переслідування, сексуальних домагань та знущань.

"Цей кодекс вперше встановлює в одному місці процедуру, яку партія використовує для розгляду скарг, а також низку додаткових заходів, які ми ввели на тлі останніх тверджень", - зазначила Мей у своєму листі до спікера нижньої палати парламенту.

У листі Мей зазначила, що парламент також повинен взяти на себе більшу відповідальність щодо захисту працівників у рамках системи.

Можливо, в понеділок Мей зустрінеться з лідерами інших партій, щоб обговорити окрему пропозицію щодо неполітичного способу розгляду скарг в парламенті.

Нагадаємо, міністр оборони Британії був змушений подати у відставку через історію 15-річної давнини із журналісткою, і через звинувачення колеги у непристойних висловлюваннях.

Пізніше ЗМІ повідомили, що колега Феллона Андреа Лідсом оприлюднила компроментуючу інформацію проти нього, щоб самій залишитись на посаді.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 711 | Додав: adminA | Теги: кодекс поведінки, прем'єр Британії, чиновники, депутати | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]