Чт, 2024-04-25, 13:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

01:22
Оскари у людській зріст звозять до Голлівуду
Інші останні Новини світу


Підготовка до 84-ї церемонії вручення премій "Оскар", яка пройде 26 лютого в кінотеатрі Kodak в Лос-Анджелесі, йде повним ходом: кілька десятків статуй "Оскар" в людський зріст уже доставлені до місця проведення церемонії, зараз співробітники кінотеатру розставляють їх і розкочують червону килимову доріжку.

Довжина червоного килима сягає 152,4 метра, повідомили в прес-службі Американської академії кіномистецтв. Сама доріжка шириною 10 метрів складається з декількох рулонів загальною вагою кілька тонн.

В кінотеатрі також встановлюються спеціальні трибуни для тих, кому пощастило купити квиток на церемонію вручень кінонагород. Для тих, хто не став витрачатися на квиток, щоб потрапити на церемонію, по всьому місту встановлено екрани, на які вручення "Оскара" транслюватиметься в прямому ефірі.

Крім того, починаючи з сьогоднішнього дня на них будуть транслюватися дискусії членів Кіноакадемії з приводу номінантів, які зараз проходять в театрі Самуеля Голдвіна.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1131 | Додав: nowyny | Теги: голлівуд, оскар, 84 церемонія, вручення премій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]