Чт, 2024-04-25, 11:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:36
Основна сесія ЗНО почалася. Сьогодні пускають без запрошень
Інші останні Культурні новини

У четвер 5 травня тестуванням з української мови і літератури розпочинається основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року. Про це повідомив Український центр оцінювання якості освіти.

"Абітурієнтів допускатимуть до пункту тестування з 10.15 до 10.50, початок зовнішнього незалежного оцінювання – 11.00", - йдеться у повідомленні.

Для входу учасникам необхідно мати з собою сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, паспорт або інший документ, серія та номер якого зазначені в сертифікаті, запрошення-перепустку для участі в ЗНО.

При цьому у прес-службі зазначили, що через перевантаження сайту УЦОЯО та неможливість роздрукувати запрошення-перепустку вхід до пунктів тестування можливий за наявності паспорта та сертифіката.

"Запрошення-перепустка прискорює процедуру допуску до пункту проведення зовнішнього незалежного оцінювання, але, як виняток, 5 травня учасник може бути допущений до проходження тестування без неї", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що видача атестатів випускниками 9 та 11 класів могла зірватися через проблеми з електронною базою Міносвіти.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 733 | Додав: adminA | Теги: без запрошень, основна сесія ЗНО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]