Чт, 2024-03-28, 19:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:04
Основні типи кондиціонерів
Інші останні Новини України

Кондиціонер - кліматична техніка, без якої неможливо уявити собі комфортне житло. У спеку вона охолоджує, в холод - зігріває, працює з мінімальним шумом. Кондиціонери в наші дні можна швидко купити в інтернет-магазині comfy.ua, а також замовити їх з доставкою в будь-яке місто України.

Функціонал пристрою ви вибираєте самі - він може тільки підтримувати задану температуру або додатково видаляти дим тютюну, зайву вологу, ароматизувати приміщення, надавати антимікробну дію, а також мати інші функції. Далі ми хочемо розповісти вам про найбільш популярні типи кліматичної техніки.

Перший - це спліт-система, тобто кондиціонер, до складу якого входить не менше двох блоків. Зовнішній встановлює з боку вулиці, з внутрішнім він з'єднується за допомогою проводу з фреону. Спліт-системи діляться на цілу низку класів з урахуванням особливостей виконання та установки, принципів розподілу повітряних мас.

Настінні кондиціонери - це класика, кріплення систем здійснюється на стіну. Більшість офісних і домашніх установок виконуються саме в цій формі. Стельові системи також називаються за типом їхнього кріплення, поширення повітряного потоку в подібних системах здійснюється уздовж стелі. Багато моделей йдуть з функціями і охолодження, і нагрівання повітря, можуть очищати повітря від пилу, і так далі (але чим ширше функціонал моделі, тим вище буде її кінцева вартість). Стельовий кондиціонер - ідеальний вибір для приміщень великих або середніх площ.

Купити кондиціонер підлогового типу можна для маленької кімнати, такі моделі встановлюються, як звичайні батареї. Потоки повітря будуть розподілятися уздовж стін. Канальні системи розводять гарячим або холодним повітря відразу по зв'язаних приміщень (їх може бути два, три і більше). Внутрішній блок в даному випадку маскується, на очах залишаються розподіляють решітки (тобто дизайн система не псує), протягів в подальшому за рахунок особливостей конструкції не буде.

У колонних моделей габаритний внутрішній блок, який не вимагає монтажу (досить поставити систему на підлогу). Касетні складаються з двох блоків - один встановлюється за вікном, а другий маскується в фальш-стелі. Устаткування з одним зовнішнім блоком і цілим набором внутрішніх називається мульти-спліт система, віконні кондиціонери є найбільш простими, а тому затребуваними.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 838 | Додав: admin | Теги: кондиціонер | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]