Вт, 2024-04-16, 06:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:54
Останні новини спорту Ізраїлю
Інші останні Новини світу
У матчі четвертого туру Шахової олімпіади, яка проходить у Стамбулі, збірна Ізраїлю обіграла команду Казахстану 2,5:1,5. Еміль Сутовський програв Рінату Жумабаєву. Борис Гельфанд зіграв внічию з Муртаза Кушгалеевим. Максим Родштейн і Борис Аврух свої партії виграли, такі новини спорта повідомляють ізраїльські ЗМІ.
Росіяни обіграли збірну Китаю 3:1, українці - Польщу 3:1.

Лідирує збірна України, яка за додатковими показниками випереджає команди Угорщини, Вірменії та Росії, які також перемогли у всіх матчах. Ізраїльтяни займають 19-е місце.

Ізраїльтянки розгромили збірну Румунії 3,5:0,5. Марсель Ефроімскі зіграла внічию з Оленою-Лумінітой Косма. Майя Порат, Анжела Борсук та Юлія Швайгер свої партії виграли.


Лідирують росіянки, які перемогли у всіх матчах. Також стовідсотковий результат у француженок. Ізраїльтянки займають 15-е місце.


Таїланд: Дуді Села вийшов у півфінал

Дуді Села вийшов у півфінал турніру Chang-Sat Bangkok Open, обігравши в чвертьфіналі австралійця Джона Міллман 6:4, 6:4. Наступним суперником ізраїльтянина буде індонезієць Крістофер Рунгкат (355-е місце в рейтингу АТР).


Раніше суперники не зустрічалися.

У матчі другого кола Амір Вейнтрауб програв Метту Рейду 4:6, 6:4, 6:7.


У матчі другого кола турніру серії "Ф'ючерс", який проходить в Австралії, Декель бар програв австралійцю Ендрю Уіттінгтону 3:6, 2:6
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1339 | Додав: nowyny | Теги: новини спорта | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]