Пт, 2024-03-29, 01:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:23
Останній день жовтня пройшов без порушення режиму тиші
Інші останні Новини з регіонів України

31 жовтня у зоні проведення АТО пройшов без порушені Мінських домовленостей. Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО ввечері у неділю.

"У Сватовому військові сапери завершили очистку зовнішнього периметру сховища і розпочали роботу всередині складу боєприпасів. Не припиняють роботу і пожежні танки та інша техніка", - повідомили у штабі.

"Продовжується відновлення інфраструктури Донбасу: за сприянням підрозділів цивільно-військового співробітництва для відновлення шкіл у населених пунктах Луганське та Миронівське було доставлено будівельні матеріали (пісок, цегла, шпаклівка, ґрунтовка та інше). Для опалення осель до Луганського було доставлено 15 тон вугілля", - зазначили у прес-центрі.

Також військовим у н.п. Старогнатівка, Новопавлівка, Гранітне та інших було доставлено продукти харчування, теплих одяг, воду та засоби гігієни.

За минулу добу в зоні бойових дій на Донбасі один український військовослужбовець загинув і один був поранений, повідомив спікер АП з питань АТО Андрій Лисенко на брифінгу.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 779 | Додав: adminA | Теги: режим Тиші, останній день жовтня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]