Вт, 2024-04-23, 09:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:08
П'ятеро українських військових поранені в зоні АТО. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

У зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу жоден український військовослужбовець не загинув, п'ятеро поранені, повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За добу жоден український військовий не загинув, п'ятеро поранені", - сказав він на брифінгу в суботу в Києві.

Лисенко поінформував, що на луганському напрямку противник порушив режим тиші 5 разів. Обстріли були в різних місцях - Лопаскіне, Кримське і в Попаснянському районі. Двічі бойовики застосували міномети.

На донецькому напрямку, як повідомив спікер Міноборони, обстріли тривали по всій лінії фронту. Так, в с. Луганському противник застосував БМП, у Зайцевому - міномети. Стріляли також в районі Горлівки і Опитного. Основні бойові дії велися по Авдіївській промзоні. Всього за добу на донецькому напрямку зафіксовано 8 обстрілів, 2 із застосуванням важкого озброєння.

На маріупольському напрямку, як поінформував Лисенко, 2/3 всіх епізодів активності бойовиків. На ділянці Гнутове-Широкине НЗФ застосували міномети і гармати. Всього за добу по позиціях сил АТО противник випустив 70 боєприпасів з важкого озброєння. Найпотужніший обстріл зафіксований в Красногорівці. Всього на маріупольському напрямку за добу зафіксовано 25 обстрілів.

Зазначимо, за минулу добу, 4 листопада, на Донбасі російсько-окупаційні війська 38 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. На Маріупольському напрямку сталося 25 випадків порушення режиму припинення вогню.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 835 | Додав: adminA | Теги: зона АТО, поранення, п'ятеро українських військових | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]