Сб, 2024-04-20, 01:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:22
П'ять годин на колінах повз у поліклініку, щоб продовжити лікарняний, харків'янин. ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України
Житель Харкова влаштував соціальний перфоманс "Лікарняний". Чоловік зі зламаними п'ятами вирішив на колінах доповзти до поліклініки, щоб показати недосконалість системи охорони здоров'я.

На такий вчинок чоловіка підштовхнуло те, що одного разу в поліклініці відмовилися продовжувати лікарняний і зажадали від родичів його особистої присутності, передає 057.ua.

Як пише харків'янин у соцмережі, він більше двох місяців провів у інвалідному візку. Протягом всього часу, спершу раз на два тижні, а потім раз на тиждень, йому потрібно було показуватися у районній поліклініці, щоб продовжити лікарняний листок.

"Ці візити називаються оглядами, але не передбачають ані контакту лікаря-травматолога з травмованими п'ятами, ані рентгену, ані навіть перев'язки - її ми навчилися робити самі", - розповідає чоловік.

Він навмисно не став використовувати свого інвалідного візка або викликати таксі, а добирався в поліклініку своїм ходом.

"Йшов, як дозволяло здоров'я, - на колінах, з допомогою наколінників і громадського транспорту я здолав 17 км 400 м і повернувся додому з оновленим лікарняним листком", - заявляє харків'янин.

Загалом дорога туди й назад зайняла в чоловіка близько 5 годин. Увесь шлях туди й назад він зняв на відеокамеру, після чого виклав ролик на YouTube.

Результатом подорожі стало продовження лікарняного й здерті коліна.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 998 | Додав: adminA | Теги: лікарняний, поліклініку, Харків'янин, колінах | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]