Ср, 2024-04-24, 02:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:13
П'яту ракетку світу Долгополов обіграв і пробився в 1/4 фіналу Madrid Open
Інші останні Спортивні новини

Перша ракетка України Олександр Долгополов створив сенсацію на престижному турнірі серії Мастерс Madrid Open, що проходить в Іспанії, повідомляє Проспорт.

Саша пробився у чвертьфінал турніру, здолавши у третьому раунді п'яту ракетку світу – француза Жо-Вілфріда Цонгу: 7:5, 3:6, 7:6 (2). Матч тривав 2 години 18 хвилин.

Перемога далася Долгополову у впертій боротьбі. У першій партії Олександр поступався з брейком, але зумів перехопити ініціативу і двічі взяв подачу суперника.

Потім Цонга повернувся в боротьбу і зрівняв рахунок по партіях. У вирішальному сеті киянин першим зробив брейк, але не втримав цю перевагу і вирішив результат поєдинку лише на тай-брейку.

Таким чином, українець вийшов вперед в очному протистоянні з французом. На рахунку Саші три перемоги. На одну менше у Цонги.

У чвертьфіналі Олександру належить зіграти з переможцем дуелі між аргентинцем Хуаном Мартіном Дель Потро і хорватом Маріном Чіличем.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1048 | Додав: adminA | Теги: пробився, Долгополов, 1/4 фіналу Madrid Open | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]